Efter våra drinkar igår kväll, gick vi till restaurangen, som vi tidigare på dagen hade bokat. Jättemysigt och skön stämning. Även riktigt bra service 😃 Top notch 👌Vi kunde inte ha valt en bättre restaurang att fira Henriks 25 årsdag!


Förrätten. Ingick medan man väntade. Bröd med god smör. Vi körde även en flaska vin till maten 🍷



Henrik körde en steak tartare, som är rå egenmald (gissar vi) köttfärs. Han beskrev hur mört och bra mixat allt var. Att det bara smälter i munnen på en 🤤 Marsha och jag körde en delad surf & turf. Halv hummer och stek bit 💎 #fancypancy



Efter maten satt vi en stund och pratade om att skippa efterrätten på grund av matcoman. Men när vi smuttade på vinet och lät magen vila lite så blev vi ändå sötsugna 😆 Gissa vem som då, exakt då, kommer med efterrättsmenyn!
0